____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

AΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ-online.gr: Hμερίδα διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μ...

AΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ-online.gr: Hμερίδα διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μ...:    ΕΚΔΗΛΩΣΗ  - 18-06-2014   University of the Peloponnese, Rectorate Καλημέρα, Σας διαβιβάζουμε προς ενημέρωσή σας την πρόσκληση στην ημερί...

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Κατάληψη στη λιγνιτική μονάδα της Μεγαλόπολης απο εργαζόμενους


 

 Ζητούν τη πρόσληψη προσωπικού προκειμένου να λειτουργήσει με ασφάλεια το εργοστάσιο. Προειδοποιητική κατάληψη πραγματοποίησαν το πρωί στη 4η Μονάδα παραγωγής ρεύματος, στο λιγνιτικό κέντρο Μεγαλόπολης, εργαζόμενοι που ζητούν τη πρόσληψη 100 τουλάχιστον εργαζομένων προκειμένου να λειτουργεί με ασφάλεια η μονάδα.

Η κατάληψη ήταν η πρώτη προειδοποιητική κίνηση και σύμφωνα με το μέλος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Σαράντο Αλεξανδρή, έχει σταματήσει η φόρτωση της μονάδας με λιγνίτη, προκειμένου να μειωθεί η διαθεσιμότητα του φορτίου.

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Το κολυμβητήριο της Τρίπολης θα λειτουργήσει μέχρι τέλη Ιουνίου

 ........ΕΙΔΗΣΕΙΣ...............................................Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο της Τρίπολης, μέχρι δηλαδή να δώσουν εξετάσεις και τα... παιδιά για τα ΤΕΦΑΑ, όπως δήλωσε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης, Χριστίνα Ζαμπαθά.
Μετά τις 30 Ιουνίου θα κλείσει ώστε να δοκιμαστούν οι αυτόματοι χλωριωτές, να γίνει συντήρηση και καθαρισμός των πισινών, όπως διαβάζουμε στο parapolitikaargolida.gr.
Επιπλέον πρόκειται να λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα για τα παιδιά που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μια δράση η οποία πέρυσι είχε μεγάλη ανταπόκριση με τα τμήματα να έχουν στελεχωθεί πλήρως.
Φέτος λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα λειτουργήσουν δύο τμήματα (4-6 ετών και 6-12), οι αιτήσεις θα κατατεθούν στο ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα στον κ. Πάτζη και την κ. Μπιρμπίλη, από τη 1 έως 22 Αυγούστου.
Τα τμήματα ξεκινούν κανονικά την κολύμβηση από τη 1 Σεπτέμβρη. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα παιδιά που συμμετείχαν πέρυσι σε αυτό το πρόγραμμα δε μπορούν να συμμετέχουν και φέτος, για να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλα παιδιά να μάθουν κολύμβηση και να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, δωρεάν.
Επίσης λειτουργεί και βρεφικό τμήμα, από τον ΚΟΑΤ.