____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑΣ

Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου
          «Θ. Κολοκοτρώνης».



Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η Γιορτή Μουσταλευριάς την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Πάρκο Γουδή, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ζωγράφου, τον αδελφοποιημένο Δήμο Αγλαντζιάς Κύπρου, τον Σύνδεσμο Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Παλαιών Ζωγραφιωτών, τον Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης», την Ένωση Ποντίων Ζωγράφου και τον Σύνδεσμο Αρκάδων Ζωγράφου «Θ. Κολοκοτρώνης».
Το πλήθος κόσμου, Δημοτών και μη, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το παραδοσιακό έδεσμα και να γευθεί τσίπουρο και ρακή που προσέφεραν αφειδώς οι σύλλογοι.
Την παράσταση «έκλεψαν» τα χορευτικά τμήματα των Κρητών και των Ποντίων που παρουσίασαν εντυπωσιακούς χορούς που χάνονται στο βάθος του χρόνου. Η βραδυά έκλεισε με την ευχή-υπόσχεση μεταξύ των παρεβρισκομένων να ανταμώσουν και πάλι του χρόνου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καζάκος, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κα Μιλένα Αποστολάκη, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος, η τ. Δήμαρχος κα Φωτεινή Σακελλαρίδου, οι Αντιδήμαρχοι κα Τώνια Καλύβα, κ. Γεράσιμος Μαρκάτος και κ. Δημήτριος Αμπαζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. ¨Ελλη Καζάκου, κα Αναστασία Μπότου, κ. Γιάννης Βούρτσης, κ. Βασίλειος Θώδας, κ. Χαραλαμπος Κουκούτσης, κα Κατερίνα Αλεξοπούλου, κ. Θεόδωρος Μετικαρίδης, κ. Δημήτρης Μπίτσικας (και ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών), ο κ. Λάμπρος Γούμενος,κα Μουτζαλιά Όλγα, κα Τίνα Καφατσάκη, κα Μαρία Βαρσαμιδάκη, κ. Γιώργος Γρίβας, κ. Παναγιώτης Χριστιάς, κ. Πέτρος Μαρίνης, κ. Κωνσταντίνος Καλλίρης, κ. Παναγιώτης Κότσιφας, κ.Βασίλειος Αλεξανδράτος, κ. Χαράλαμπος Κρανιώτης και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Ευθύμιος Σκαρμούτσος.
Επίσης παραβρέθησαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος» κ Κώστας Παπακωσταντίνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης» κ. Φώτης Νταουντάκης, η πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου κα Ξανθή Μετικαρίδου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου «Θ. Κολοκοτρώνης» κ. Κωνσταντίνος Καλύβας. Τον Δικαστικό κλάδο εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Θεόδωρος Μέκαλης και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αβραάμ Σταθόπουλος, καθώς και εκδότες τοπικών εφημερίδων.
Τον αδελφοποιημένο Δήμο Αγλαντζιάς Κύπρου, που για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε με δικό του περίπτερο, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Αδάμος Ανδρέου και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Κυριακίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου