____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Η Μαρία Μενούνος κατάγεται από την Αρκαδία. Και στην Αρκαδία τον λόγο τους τον κρατάνε.


 

Την Μαρία Μενούνος το 2005 την γνώρισες. Ναι, πες την αλήθεια: Την άκουσες πρώτη φορά όταν ανακοινώθηκε ότι θα ήταν η συμπαρουσιάστρια του Sakis στην Eurovision. Τότε σου τράβηξε την προσοχή και δεν την άφησε ποτέ.

Να! Τώρα μας αναγκάζει κάθε εβδομάδα να μένουμε με το στόμα ανοιχτό με τις χορογραφίες της στο αμερικανικό Dancing With The Stars. Ποια Μανωλίδου και ποια Πηλιχού! Εδώ μιλάμε το κορίτσι είναι έτοιμη και καυτή χορεύτρια. Αν δεν έχεις δει ακόμα, τότε απλά χάνεις. Δες εδώ:Αλλά το κορίτσι μας, εκτός από εκπληκτική χορεύτρια είναι και από τις πιο διακεκριμένες δημοσιογράφους του E! Entertainment. Εδώ και πολλά χρόνια έχει στάνταρ εισητήριο στα Oscars όπου μιλάει με όλους τους σταρ, ενώ έχει πάρει μέρος και σε μερικές ταινίες και σειρές (μεταξύ αυτών και το Entourage). Βέβαια θα εντυπωσιαστείς όταν μάθεις πως έχει κάνει και παραγωγή σε μία από αυτές. Ναι, όντως.

Ας την δούμε λίγο με μαγιό να καταλάβουμε πόσο καλή παραγωγός είναι:

Επίσης, κατάγεται από την Αρκαδία. Και στην Αρκαδία τον λόγο τους τον κρατάνε. Έτσι και η Μαρία. Έβαλε στοίχημα για τον νικητή του φετινού SuperBowl, έχασε, και, όπως όφειλε, βγήκε στην Times Square -χειμωνιάτικο- να μας δείξει τους υπέροχους κοιλιακούς της. Θαύμασέ την:


yupi.