____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ 
Τρίτη 7-9-2010 
Σειρά επαφών με τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες  στην ορεινή Γορτυνία και συγκεκριμένα στα Λαγκάδια Αρκαδίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος το απόγευμα της Δευτέρας 6-9-2010.


Συζητώντας με τον Δήμαρχο Λαγκαδίων αλλά και τους τοπικούς φορείς αναπτύχτηκαν και συζητήθηκαν στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα της περιοχής με αιχμή του δόρατος το οδικό δίκτυο.
Ο Δ. Δράκος επισκέφτηκε και το 66ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Τρίπολης Πύργου, λίγο έξω από τα Λαγκάδια, στο σημείο το οποίο είχε υποστεί σημαντικότατες ζημιές από κατολισθήσεις το περασμένο Πάσχα και χαρακτήρισε αναγκαία την βελτίωση όχι μόνο του συγκεκριμένου σημείου αλλά ολόκληρου του οδικού δικτύου.
Επίσης σημειώθηκε και η ανάγκη της στήριξης του  αγροτικού και κτηνοτροφικού  εισοδήματος και βέβαια την προώθηση του ορεινού τουρισμού αφού η  συγκεκριμένη περιοχή συνδυάζει πέραν από ιστορικά στοιχεία και φυσικό κάλος.
Τέλος δόθηκε μεγάλη σημασία στην μη ολοκλήρωση της μελέτης από το 2008 για το έργο «Ευρεία παράκαμψη Λαγκαδίων» που θα έδινε στον υπέρτατο βαθμό πνοή ανάτασης τόσο στο οδικό χάρτη της περιοχής όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
( Στην φωτογραφία  διακρίνεται ο Δ. Δράκος να  συνομιλεί με κτηνοτρόφους λίγο  έξω από τα Λαγκάδια ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου