____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Βραβεία Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 30ή απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση».
Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 30ή απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας«Αθανασίου Βασ. Μπότση», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Μεταξύ άλλων για πρώτη φορά φέτος θεσμοθετήθηκε το ειδικό βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», στη μνήμη του αειμνήστου πρώην Προέδρου της ΕΔΙΠΤ Βλάσση Σωκρατίδη.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ κ. Κωνσταντίνος Καλύβας απονέμει το βραβείο 
στον κ. Ευάγγελο Σπύρου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια


Το βραβείο αυτό  απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΔΙΠΤ  κ. Κωνσταντίνο Π. Καλύβα (φωτό επάνω) στο μέλος της Ένωσης κ. Ευάγγελο Γ. Σπύρου για την πολύχρονη δημοσιογραφική του  διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του ως και την μεγάλη συγγραφική, κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα.
Το χρηματικό έπαθλο της ΕΔΙΠΤ που συνόδευε το βραβείο, ύψους 2.000,00 ευρώ, ο κ. Σπύρου το διέθεσε υπέρ των σκοπών του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου