____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Να μην περάσει το νομοσχέδιο που κατεδαφίζει την Κοινωνική Ασφάλιση





ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
3 - 2 - 2016



Να μην περάσει το νομοσχέδιο που κατεδαφίζει
την Κοινωνική Ασφάλιση


Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.
Οι κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη τη χώρα, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.
Η Πανεργατική Γενική Απεργία στις 4 του Φλεβάρη θα είναι μια απεργία σταθμός, που θ’ αποδείξει στην Κυβέρνηση, στους συμμάχους της και στους δανειστές ότι η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει.

Καλούμε του πολίτες της Αρκαδίας να συμμετάσχουν στην Απεργιακή Συγκέντρωση των κοινωνικών Φορέων της Αρκαδίας την Πέμπτη 4 Φλεβάρη στις 10:30 το πρωί στην ΤΡΙΠΟΛΗ (Πλατεία Αγ. Βασιλείου).

Μόνος δρόμος αυτός του Αγώνα

 Όλοι στην απεργία της 4ης Φλεβάρη




Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου