____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 16 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ






Αναχώρηση 07.00 από το Sergiani travel Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης με προορισμό το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας Βάστας , στο νομό Αρκαδίας στο κέντρο της Πελοποννήσου. Η πρώτη μας σύντομη στάση θα είναι στον Ισθμό της Κορίνθου και ακολούθως θα έχουμε τον πρωινό μας καφέ δίπλα στο τούνελ του Αρτεμισίου. 
Συνεχίζοντας μέσω Μεγαλόπολης και μετά από μία καταπράσινη καταπληκτική διαδρομή θα φθάσουμε στο χωριό Ίσαρης και στη συνέχεια στο χωριό Βάστα κοντά στο οποίο, ανάμεσα σε πυκνό δάσος, βρίσκεται μια πανέμορφη ρεματιά πνιγμένη στα πλατάνια με το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, κτισμένο στον κορμό ενός τεράστιου πλάτανου.
Το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας αποτελεί ένα αξιόλογο προορισμό, είτε από άποψη θρησκευτική, είτε φυσιολατρική .H διαδρομή θα μας αποζημιώσει απλόχερα με τα ειδυλλιακά τοπία που θα δούμε.Όσο πλησιάζει κανείς στην πανέμορφη περιοχή τόσο πιο έντονα ακούγεται το βουητό των νερών που αναβλύζουν από τα θεμέλια της εκκλησίας και το μυστήριο του μύθου σε κάνει να αισθάνεσαι δέος μπροστά στο θέαμα που αντικρύζεις. Το θαύμα απλώνεται μπροστά στα μάτια μας, κλειδώνοντας τα λόγια. Δεκαεπτά πελώρια δένδρα ξεπηδούν από τη στέγη της μικρής εκκλησιάς, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται το εκκλησάκι όλο το χρόνο να δούν το ανεξήγητο θαύμα της φύσης που κυριαρχεί στο γαλήνιο τοπίο, να προσκυνήσουν και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα.Προσκύνημα,παραμονή και γεύμα σε αυτό το υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση στην πλατεία της Τρίπολης για καφέ.
Περιλαμβάνονται:
_____________
Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν Συνοδός του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής
Πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου