____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Άλλη μια μέρα θεραπείας... και ναι είναι αλήθεια ότι παίρνει χρόνια πριν ακόμα νιώσεις ζωντανός... με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας




Άλλη μια μέρα θεραπείας 😢   και ναι είναι αλήθεια ότι παίρνει χρόνια πριν ακόμα νιώσεις ζωντανός... με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας δεν θα είσαι ποτέ 100 % ξανά γιατί το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι αδύναμο..
Φυσικά, στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μπορείτε να δείτε ποιοι ειναι οι πραγματικοί σας φίλοι ή οι άνθρωποι που πραγματικά σας εκτιμούν. Δυστυχώς, όπως οι περισσότερες φιλίες, οι φίλοι του fb πάνε στη μέση μιας ιστορίας. Λένε "εντάξει" για την ιστορία, αλλά δεν διαβάζουν το πόστ σου αν δουν ότι είναι μεγάλο. Οι περισσότεροι στα μισά σταματούν να διαβάζουν. Κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη πάει στην επόμενη δημοσίευση στις ενημερώσεις σας.
Λοιπόν, αποφάσισα να δημοσίευσω αυτό το μήνυμα για να υποστηρίξω τις οικογένειες των φίλων και τους ίδιους που πολεμούν αυτή την τρομερή ασθένεια μέχρι το τέλος...
Τώρα, εγώ σε αυτούς που θα πάρουν χρόνο να διαβάσουν αυτή τη δημοσίευση μέχρι το τέλος... κάνω ένα μικρό τεστ, αν θέλετε, απλά για να δείτε ποιος διαβάζει, και ποιος μοιράζεται χωρίς διάβασμα.
Αν έχετε διαβάσει τα πάντα μέχρι τώρα, επιλέξτε "Like" για να μπορώ να σας ευχαριστήσω στο προφίλ σας.
Ο Καρκίνος είναι ένας πολύ επεμβατικός και καταστροφικός εχθρός για τα σώματά μας. Ακόμη και μετά το τέλος της θεραπείας, το σώμα συνεχίζει να καταστρέφεται και να παλεύει με αυτό ακόμη και σε μια προσπάθεια ανοικοδόμησης και αποκατάστασης της ζημίας που προκαλείται από τη θεραπεία για την καταπολέμηση της νόσου. Είναι μια πολύ μεγάλη διαδικασία.
Σας παρακαλώ, προς τιμήν ενός μέλους της οικογένειας ή ενός φίλου που πέθανε από καρκίνο, ή συνεχίζει να αγώνίζεται κατά του καρκίνου, ή ακόμη έχει καρκίνο ,κάντε αντιγραφή και επικόλληση αυτής της δημοσίευσης ως δημοσίευση στο fb σας.
Πόσες φορές έχουμε ακούσει άλλους να λένε: "Αν χρειαστείς κάτι, μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις, θα είμαι εκεί για να σε βοηθήσω". τότε βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν δει αυτή τη δημοσίευση (ίσως ακόμα και να διαβάζουν μέχρι το τέλος) Θα δημοσιεύσουν, για να δείξουν την υποστήριξή τους στην οικογένεια / φίλο που μπορεί να έχει τον καρκίνο.
Αντιγραφή και επικόλληση - μην κοινοποιήσετε αυτή τη δημοσίευση.
Θα ήθελα να ξέρω σε ποιον μπορώ να υπολογίζω ότι θα πάρει ένα λεπτό από τη μέρα του και θα το διαβάσει. Όταν ολοκληρώσετε, πληκτρολογήστε "έγινε" στα σχόλια. Έγινε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου