____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

30 MAH – MEΡΑ ΑΓΩΝΑ , ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ


Αθήνα 21/5/2018

30 MAH - MEΡΑ ΑΓΩΝΑ, ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η απεργία αυτή συμπίπτει με την κλιμάκωση της επίθεσης του κεφαλαίου ενάντια στην εργατική τάξη και την κυβέρνηση να δίνει ρεσιτάλ αποπροσανατολισμού , παρουσιάζοντας την «επόμενη ημέρα» σαν μέρα εξόδου της από τα βάσανα της πολιτικής που προωθεί και υλοποιεί το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ψεύδονται ασύστολα , τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν και είναι βασική προϋπόθεση – προαπαιτούμενο για τις «επενδύσεις» και την περιβόητη ανάκαμψη. 

Στην άλλη όψη του νομίσματος είναι η όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια , η μετατροπή της χώρας σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο θανάτου . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιδιαβαίνει τα Βαλκάνια με τη σημαία ΝΑΤΟ – ΕΕ στο χέρι , βάζει πλάτη για να ενισχύσει τη θέση του κεφαλαίου και το μερίδιό του από τη μοιρασιά της λείας από το πλιάτσικο σε βάρος των λαών.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν τους άρρηκτους δεσμούς , το ενιαίο της πάλης ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια με την πάλη ενάντια στην πολιτική που τσακίζει μισθωτούς , συνταξιούχους , άνεργους , αυτοαπασχολούμενους . Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για συμβάλουμε μαχητικά στην επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας , των αγωνιστικών απεργιακών συγκεντρώσεων που οργανώνουν το ΠΑΜΕ , τα ταξικά συνδικάτα σε όλη τη χώρα. 

Η γραμματεία της ΕΕΔΥΕ


~~~~~~~~~~

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 η κλήρωση του λαχνού της ΕΕΔΥΕ για το 2018 που κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα από τους αγωνιστές και αγωνίστριες των Επιτροπών Ειρήνης.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:  
Ø      46689 : αντιστοιχεί σε ένα 4ημερο ταξίδι για 2 άτομα στη Βιέννη /διακινήθηκε από  την Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου Κρήτης.

Ø    85666  :  αντιστοιχεί σε ένα 4ημερο ταξίδι για 2 άτομα στην Πράγα  διακινήθηκε από την Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού-Νίκαιας.

Ø   07264  :   αντιστοιχεί σε 1 LAPTOP HP G6 1WY10EA διακινήθηκε από την Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας.

Ø   16232   :  αντιστοιχεί   σε 1 ετήσια συνδρομή της Σύγχρονης Εποχής, διακινήθηκε από την Επιτροπή Ειρήνης Θεσσαλονίκης.

Χαιρετίζουμε κι ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους και νέες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για οικονομική στήριξη, που αγόρασαν και διακίνησαν το λαχνό της ΕΕΔΥΕ  για το 2018.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για τις ανάγκες του αντιιμπεριαλιστικού-φιλειρηνικού αγώνα καθώς και για την κάλυψη των εξόδων  που θα προκύψουν από τις προσεχείς  εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ.
Οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών να επικοινωνήσουν με την ΕΕΔΥΕ στα τηλ.: 210 3844853, 210 3844854 για τις λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων.

Αθήνα, 21/5/2018                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου