____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2011- (Ζωγραφική-Γλυπτική Αγιογραφία-Φωτογραφία) σε αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης


           
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2011  ¨ EPsilon Art  Festival TRIPOLIS  ¨
(Ζωγραφική-Γλυπτική Αγιογραφία-Φωτογραφία)

To EPsilon Art Studio μετά την μεγάλη επιτυχία των εκθέσεων που οργάνωσε το 2010  θα οργανώσει μια σειρά εκθέσεις και το 2011. Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ “ΕPsilon Art Festival 2011”.

Το EPsilon Art Studio στην προσπάθειά του να φέρει το πλατύ  κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα που μέχρι τώρα μπορούσε να δει μόνο σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης. Για αρχή, διοργανώνει την  Ομαδική  Έκθεση Ζωγραφικής ¨ EPsilon Art  Festival Tripolis 2011, που θα περιλαμβάνει ζωγραφική-γλυπτική -αγιογραφία-φωτογραφία. Η εκδήλωση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα διοργανωθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011 σε αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, στην Τρίπολη.

              Με την θέσπιση μια τέτοιας εκδήλωσης το ΕPsilon Art Studio  δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του. Τα έργα θα εκτεθούν και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν με κοινή αναφορά ως προς την δουλειά τους. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων, blogs, sites, twitter, facebook, myspace  και δελτία τύπου στα ΜΜΕ, αφίσες, προσκλήσεις και πανό. Ο αριθμός των έργων που θα μπορεί να εκθέσει ο κάθε καλλιτέχνης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.


Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση πρέπει να αποστείλουν στο  e-mail:  epsilon.art.studio@hotmail.com το ονοματεπώνυμό τους.  Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην ζωγράφο  Εύη Παντελέων υπεύθυνη ΕPsilon Art Festival 2011, κινητό 6977878481,   fax 27440 63895,  e-mail epsilon.art.studio@hotmail.com και  www.loutrzogr.blogspot.com

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. 

Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου